K1
к2

НАПРАВИ

МАГИЈА

И ДОБИЈ

500.000

ДЕНАРИ

к3
к4

Правила за учество
на magic конкурсот

Ii1

направи го најкреативното видео со magic производите, со било која од категориите: бејзик, актив, чоко и путери

Ii2

Објави го на твојот Фејсбук, Инстаграм или ТикТок профил, со #makemagic и таг на @themagicsnack

Ii3

Испрати мејл за пријава на учество, со твоите лични податоци и линк од објавата на konkurs@magic.com.mk